REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE



Rekonektivno isceljivanje je nov, vrlo efikasan oblik isceljivanja, koji često posebno brzo daje rezultate. Rekonektivno isceljivanje se primjenjuje kada postoji bilo kakav disbalans, oboljenje, ali i kada želite da poboljšate kvalitet svog života, uklonite blokade, ubrzate lični razvoj...

Rekonektivno isceljivanje je holistički, neinvanzivni pristup zdravlju koji nudi unapređenje i postizanje dobrobiti bez rizika.

Delotvorno je kod ponovnog uspostavljanja ravnoteže na svim nivoima, ali i kod prevencije poremećaja i bolesti. Deluje na povratak organizma u stanje ravnoteže i celovitosti, čime uklanja bazu bolesti. Pomaže telu da se vrati u izvorno, zdravo stanje na ćelijskom I subćelijskom nivou, a pri tome ništa ne 'dodaje' niti 'oduzima'.
Frekvencije Rekonektivnog isceljivanja nam omogućavaju isceljenje u vrlo širokom spektru energije, svetlosti i informacija, obuhvatajući i raspon izvan područja 'klasičnog' isceljivanja.

Isceljenje se ne odnosi samo na uklanjanje simptoma, bolesti, bola, slabosti i drugih smetnji neometanom funkcionisanju, već na postizanje lične ravnoteže i stanja celovitosti na svim nivoima postojanja.
Ne tretira se poteškoća, nego celovitost i individualna razvojna specifičnost svake pojedine osobe, i tokom tretmana se događaju konkretne promene na svim nivoima življenja - fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj, duhovnoj – istovremeno i usklađeno.

Rekonektivni tretman prepoznaje, priznaje i u potpunosti poštuje inteligenciju univerzalne isceljujuće sile.


Ona zna što nije u redu, što nije dobro povezano, te kakve promene treba napraviti i kojim redosledom. Isceljivanje predstavlja ponovno povezivanje sa savršenstvom svemira putem delovanja te univerzalne isceljujuće energije.

Коментари

Популарни постови