Lična Rekonekcija

Rekonektivno lečenje izuzetno je uspešna metoda lečenja, koja je uzdrmala svetske lekarske krugove. 

Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja, Rekonekcija (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje. Kako je ovo moguće? Pouzdanog odgovora još nema, ali, prema nekim saznanjima, rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice,umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji,stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav,u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom. Jedna do tri polusatne seanse pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ovo je budućnost isceljenja u koju smo zakoračili već sada.

http://rekonekcija.org/registar-prakticara/#Tatjana-Mitrašinović

Коментари

Популарни постови