Kako se to može uporediti s drugim frekvencijama? Po čemu se razlikuje od drugih oblika energetskog rada koji se sada koristi?

Postoji nešto što trenutno svi doživljavamo i čega su mnogi od vas bar donekle svesni. Izgleda da se vreme ubrzava i da se uz to širi. Ovaj prelaz naziva se mnogim imenima. “Pomak” i “Pomak vekova” su dva termina koja je upotrebio Greg Brejden [Gregg Braden]. Ovaj prelaz predvideli su Maje, Inke, Hopi Indijanci, Nostradamus, Edgar Kejsi [Edgar Cayce], kao i kabala (i jevrejska i hrišćanska). U knjizi Šetajući između svetova, Brejden definiše ovaj pomak “kako trenutak u istoriji Zemlje, tako i iskustvo ljudske svesnosti. Definisan konvergencijom opadanja planetarnog magnetnog polja i rastuće planetarne frekvencije u datom trenutku, pomak vekova, ili jednostavno pomak, predstavlja retku priliku za kolektivno preoblikovanje izražavanja ljudske svesnosti. Termin pomak koristi se za proces ubrzanja Zemlje kroz evolutivnu promenu, s ljudskom vrstom koja je po sopstvenom izboru povezana s elektromagnetnim poljem Zemlje, što je praćeno procesom ćelijske promene.”

U domenu isceljivanja, mnoge tehnike koje su prošle ispit vremena i dalje deluju uspešno kako su uvek i delovale – samo što sada posedujemo više, a i sami smo nešto više, tako da stare tehnike više nisu dovoljne. Dobre kakve su uvek bile, s našim novim, proširenim parametrima više nisu odgovarajuće – kao što ni fenjeri ne bi bili pogodni da se koriste kao automobilski farovi, mada i dalje sasvim lepo mogu da posluže na kočijama s konjima. Slabosti tih metoda – vezane za zahtev da se skine nakit, da se uklone kožni delovi odeće, da onaj ko prima treba da veruje, rituali zaštite za oba učesnika – odsustvuju kod novih frekvencija.

Коментари

Популарни постови