Šta je Rekonektivno isceljivanje®?


Rekonektivno isceljivanje je jedinstvena, nova vrsta isceljivanja. Ono nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, emocionalnom, mentalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.
Rekonektivno isceljivanje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva.
Njeni rezultati se proučavaju u bolnicama i na univerzitetima širom sveta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Konstantin Korotkov sa Univerziteta u Sankt Peterburgu, dr Geri Švarc sa Univerziteta u Arizoni, dr Vilijam Tiler sa Univerziteta Stenford. Prema dr Tileru, frekvencije rekonekcije donose isceljenje izvan onoga što je klasično poznato kao energetsko isceljivanje – u širem spektru energije, svetlosti i informacija.
Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama (npr. teorija struna) iz oblasti kvantne fizike.
Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave.
Pri Rekonektivnom isceljivanju nema fizičkog dodira ni manipulacije. Ne postoji određeni šablon ni procedura, čini se da postupak isceljivanja diktira neka viša inteligencija. Svako ima različito iskustvo za vreme seanse, ali sva su prijatna.
Ove frekvencije koje isceljuju, koje su inicirane za vreme seanse, nastavljaju da deluju i pošto je seansa završena, dokle god je to potrebno.

http://rekonekcija.org/o-rekonekciji/rekonektivno-isceljivanje/

Коментари

Популарни постови