Šta je Rekonekcija™?



Rekonekcija® nije samo isceljenje. Svi smo koncentrisani na isceljivanje zato što je ono najočiglednije. Rekonekcija (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće.

Ovo je vibracija koja nas podseća ko smo i vraća nas u prirodno, zdravo stanje. Rekonekcija je, zapravo, više od isceljivanja, to je naša evolucija, sveobuhvatni proces ponovnog povezivanja sa univerzumom kroz spektar svetlosti i informacija, a što je sve potkrepljeno najnovijim teorijama iz oblasti kvantne fizike.

Sa čime se, ustvari, mi rekonektujemo?

Sa sveukupnošću našeg bića, sa svetlošću, našoj svesti dopuštamo da se vrati u prirodnu ravnotežu. Danas se zna da je moguće isceljivanje svetlošću i informacijama, jer je nauka došla do saznanja o postojanju “polja nulte tačke” – neograničenog polja svih mogućnosti. Kada je naša svest u kontaktu sa tim poljem, ako smo svesni toga, isceljenje dolazi.

Lična rekonekcija je postupak kojim se ponovo povezuju telesni energetski meridijani osobe (aksiotonalne linije) sa mrežom linija planete Zemlje i Kosmosa. Naime, svako telo ima sopstveni skup energetskih linija i tačaka koje imaju ulogu naše veze sa univerzumom kao kanal za prenos energije, svetlosti i informacija između velikog i malog, makrokosmosa i mikrokosmosa, univerzuma i čovečanstva.

Rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnju harmoniju i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice, umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji, stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju, stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav, u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom. Jedan do tri polučasovna tretmana pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ovo je budućnost isceljenja u koju smo zakoračili već sada.

Rekonekcija® je specifičan process, u smislu tretmana, koji se odvija u dva uzastopna dana, ili u razmaku ne većem od 48 sati. Pri ovom procesu će vaše meridijalne (aksiotolanlne) linije i DNK lanci biti stimulisani da se ponovo povežu sa energetskim meridijanima planete, zvezda, Univerzuma.

Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu i povećava naše potencijale. On često izazove velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju:

- Sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju.
- Veću sposobnost da darujete i da primite ljubav.
- Da se oslobodite strahova i osećaja krivice.
- Umesto da se konfrontirate, možete da postanete kreativniji.
- Biće vam jasniji smisao vašeg postojanja.
- Bićete u stanju da uživate u sadašnjem trenutku .
- Balansira se endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
- Uzdiže se naš mentalni, emotivni, fizički i duhovni nivo na više energetske frekvencije.

Коментари

Популарни постови