REKONEKCIJA – REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE

 Energija koja nas vraća u prvobitno zdravo stanje



Energija koja se javlja prilikom procesa REKONEKTIVNOG  ISCELJIVANJA i  REKONEKCIJE® sama locira problem i usmerena je na njegove uzroke.

Ćelije našeg organizma pamte sve što nas je ikada bolelo, sve što smo doživeli i potisnuli.
Rekonektivno isceljivanje ih “popravlja”, dovodi u ravnotežu i vraća u prvobitno zdravo stanje.
Proces isceljivanja se odvija na svim nivoima: fizičkom, duhovnom, emocionalnom, mentalnom.

Osetite blagodeti rekonekcije:

  • omogućite sebi da uživate u svakom trenutku,
  • dovedite u ravnotežu svoje telo (hormonski status, metabolizam…) i svoje emocije,
  • oslobodite se straha, osećaja krivice
  • oslobodite se stresa (npr.sindrom izgaranja na poslu)

Rekonektivno isceljivanje® je najviši oblik isceljivanja koji je trenutno poznat na zemlji.
Začuđujuće je jednostavan i izuzetno efikasan. Ovde je moć više inteligencije na delu.
Iscelitelj je tu da se napravi spona, da se ponovo uspostavi harmonija izmedu Čoveka i Univerzuma.
Brojna su dokumentovana isceljenja bolesti opasnih po život, ozbiljnih anatomskih deformacija i mentalnih problema.

U duhu novog doba, sklada nauke i duhovnosti, početkom devedesetih godina prošlog veka, pojavila se jedna nova izuzetna isceljujuća metoda – Rekonekcija. Veoma brzo proširila se po svetu privukavši veliku pažnju javnosti, naučnih krugova, medicinskih radnika, lekara tradicionalne medicine i laika. Rekonektivno isceljenje objedinjuje u sebi kvalitete svih dosadašnjih metoda energetske medicine, ali ih i prevazilazi često čudesnim rezultatima, bezbednošću i lakoćom primene, kao i sveobuhvatnošću dejstva. Zvuči kao preterivanje? Istinitost ovih tvrdnji ne potvrđuje samo bogato iskustvo njenog autora, dr Erica Pearla, već i mnogobrojna naučna istraživanja rađena na institutima i univerzitetima u SAD-u, kao i iskustva ogromnog broja praktičara širom sveta.

Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. Prema mnogim istraživanjima, visoke frekvencije ove energije nisu do sada registrovane na Zemlji. Iako je izuzetno snažna – kada bi je uporedili sa toplotnom energijom, njena temperatura bi prelazila 300 stepeni Celzijusa – nema neprijatnih reakcija, a za razliku od elektromagnetnih energija, pojačava se sa udaljavanjem od izvora zračenja. Deluje podjednako uspešno na svim nivoima: duhovnom, mentalnom, emocionalnom, vitalnom i fizičkom. Efekti su često brzi, ali nekad je potrebno više nedelja, pa i meseci, zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promena.

LIČNA REKONEKCIJA

Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja, Rekonekcija (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja osnovnog ličnog potencijala i talenta. Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće. Često klijenti promene posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Rekonekcija® aktivira povezivanje DNK lanaca.To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima. Obavlja je ovlašćeni praktičar Rekonekcije® trećeg stepena. Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu, povećava naše potencijale i često izaziva velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju.

Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje. Kako je ovo moguće? Pouzdanog odgovora još nema, ali, prema nekim saznanjima, rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet, čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice, umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji, stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju, stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav,u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku, a takođe se balansira endokrini sistem koji kontroliše metabolizam.
Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene koje sa sobom nosi ponovno povezivanje sa celinom. Jedna do tri polusatne seanse pouzdano pokreću proces čiju dinamiku sami određujemo našim izborom da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom. Ovo je budućnost isceljenja u koju smo zakoračili već sada.

Koliko je potrebno seansi Rekonektivnog isceljivanja?

Prva seansa, možda čak i deo prve seanse, može biti više nego dovoljna. U principu se savjetuje da planirate tri seanse. I, mada je svaka seansa specifičan doživljaj, često se nešto posebno zanimljivo događa u trećoj seansi.

Isceljenje se zbiva u trenutku. Ono što zahteva ”vreme” jeste da ta osoba “odluči” prihvatiti isceljenje. Ako ne primite sve što ste očekivali nakon prve, druge ili treće seanse, vreme je da se prepustite i dozvolite da se stvari same od sebe razvijaju. Ako ne primite ništa nakon trećeg isceljivanja, Rekonektivno isceljivanje možda nije pravi način da primite ono što očekujete u tom trenutku vašeg života. Ponoviću opet, možete se prepustiti i dozvoliti da se dogodi ono što se treba dogoditi. Možda se odlučite vratiti kroz tri, šest, možda osamnaest meseci. Jedine situacije u kojima se savetuje još nekoliko dodatnih seansi su: a) ako vam se dogodi nešto novo; ili b) ako ste doživeli jasan, prepoznatljiv, pouzdan napredak nakon prva tri dolaska i čini se da bi trebalo ići još malo dalje. U tom slučaju bi trebalo imati još nekoliko seansi. Nakon toga, savetujemo da se prepustite i dozvolite da se proces vremenom odvije. Rekonektivno isceljivanje ne podrazumeva redovne posete ili “vezivanje.” Nema potrebe da dolazite na isceljivanja jednom nedeljno, ili redovno na bilo koji drugi način. Kada ste jednom završili sa seansama, “imate vlasništvo” nad svojim promenama, nad svojim isceljivanjem, svojim razvojem. Vaše je. Niko vam ga ne može oduzeti. Nikada.

Коментари

Популарни постови