Kako to izgleda "uživo"

Nakon što se sa 3 tretmana pokrene ovaj proces isceljenja ili vraćanja u ravnotežu nastupa određena reakcija,prijatna ili neprijatna.Uglavnom se tokom reakcije ispoljavaju simptomi problema zbog kojih smo se i odlučili za Rekonekciju.Ako je neko imao česte glavobolje onda se to ispolji kroz reakciju.

Naše ćelije pamte sve što nas je bolelo,sve što smo doživeli i potisnuli.U ovom procesu se događa da se tih zapisa oslobađamo,otpuštamo i sve mora da "prođe kroz nas" da bi otišlo zauvek.Istinsko isceljivanje podrazumeva oslobadjanje - ciscenje. Ovaj proces se odvija na svim nivoima našeg bića: mentalnom, emotivnom,fizičkom i na nivou duše.


Energija koja se javlja tokom seanse, značajno se razlikuje od svih dosad poznatih isceljujućih energija. Pre svega, odlikuje je izuzetna inteligencija, autonomnost u radu i nemogućnost njenog voljnog usmeravanja. Sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan, što u potpunosti isključuje greške ili štetne nuspojave. 


Prema mnogim istraživanjima, visoke frekvencije ove energije nisu do sada registrovane na Zemlji. Iako je izuzetno snažna – kada bi je uporedili sa toplotnom energijom, njena temperatura bi prelazila 300 stepeni Celzijusa – nema neprijatnih reakcija, a za razliku od elektromagnetnih energija, pojačava se sa udaljavanjem od izvora zračenja. 




Često se događa, da prvo mora da dođe do promena na nekim drugim nivoima,da bi tek kasnije nestao fizički problem zbog kojeg smo se odlučili za Rekonekciju.

Ljudi često očekuju da će nakon 3 tretmana odmah biti dobro (što naravno nije isključeno) ali nekada je to proces na duže staze.

To liči na veliko spremanje,prvo napravimo haos,izbacimo sve iz plakara, pa krenemo da razvrstavamo...pa tek nakon izvesnog vremena i truda nastane red.
Znači, treba biti svestan da je potrebno vreme i imati poverenja u sam proces.

Željeni rezultat zahteva da UČESTVUJEMO u procesu. 

Jako je važno da budemo svesni toga šta nam se događa!

Podelite sa prijateljima svoje novo otkriće

kontakt: ttanja.mitrasinovic@gmail.com

Tatjana Mitrašinović
Praktičar rekonektivnog isceljivanja 
i Rekonekcije®


Коментари

Популарни постови